IK HEB DE COVER VAN EEN MAGAZINE GESCHOTEN

Ik kan zeggen dat ik een cover van een magazine heb gefotografeerd! Woehoe!

En nog veel meer foto’s van mijn hand staan door de hele binnenkant!
Ankie Gijsel van Graphic Avenue was mijn model van de zomer en zij heeft het magazine ook gemaakt.

De fotoshoot was ook zo leuk!

Helemaal compleet met een MUAH (Make-Up Artist and Hair) Linda Korteland. Linda maakte Ankie helemaal prachtig met verschillende stijlen make-up en haar. Ook tijdens de shoot zorgde Linda dat Ankie er top uit bleef zien. Scheelt mij zoveel opletten en fotobewerking!

Ankie had ook een assistent meegenomen, haar VA (Virtual Assistant) Nikki Dix van Nidiva.
Zij dacht aan alles wat behind-the-scenes gebeurt en online gezet kan worden en hielp met beslissingen maken en niks vergeten en met Ankie lekker op haar gemak brengen.

De dames hadden de hele dag hard gewerkt in de warmte, maar het was ook heel gezellig.
Ankie was superleuk om te fotograferen, want ze is zo’n spontane en eerlijke meid en kroop goed in haar supermodellen rol, terwijl ze dat helemaal niet gewend is. En dat is best pittig. Maar dat heeft ze zo knap gedaan. En het resultaat is fantastisch! Hele toffe foto’s!

En het is natuurlijk ook top om te zien dat de beelden volop gebruikt worden! En nu ook in dit magazine Broomz Bazaar!

Wil je ook leren hoe je zelf zo’n magazine kan ontwerpen en laten drukken? Want je kunt gewoon je eigen glossy maken met Canva! En dan moet je heel snel zijn, want Ankie geeft op 28 september 2023 een cursus over hoe je dat stap voor stap kan aanpakken. Klik hier voor meer informatie over die cursus of om aan te melden.



Model: Ankie Gijsel van Graphic Avenue

Make-up an Hair Artist: Linda Korteland

Assistente: Nikki Dix van Nidiva

Fotograaf: Texas van Egmond van Texas Photodesign



In dit artikel maak ik gebruik van een affiliate link. Dit betekent dat als jij via een van deze links iets aanschaft, ik een kleine beloning ontvang, zonder extra kosten voor jou. 🎁
Maar geen zorgen, ik link alleen naar producten en diensten waar ik oprecht in geloof en die ik zelf aan vrienden zou aanbevelen. Jouw steun helpt mij enorm. Dank je wel! 💖