BREDA CITYSHOOTS

Boek je portret fotosessie in het centrum van Breda.


Een Breda Cityshoot is een unieke gelegenheid voor mensen die op zoek zijn naar lifestyle portretfoto's in het centrum van Breda. Op 25 en 26 februari 2023 zijn er speciale fotodagen gereserveerd, waar je voordeliger een fotoshoot kunt doen.

Bij Breda Cityshoots krijg je niet alleen de kans om prachtige foto's te maken, maar ook om deze foto's op een unieke locatie te laten maken. Het centrum van Breda is namelijk een prachtige locatie met veel historie en karakteristieke gebouwen die de perfecte achtergrond vormen voor portretfoto's.

De fotosessie duurt maximaal 45 minuten en kost 89 euro. Binnen 2 weken na de fotosessie ontvang je de bewerkte foto's in een online fotogalerie en mag je 4 foto's uitkiezen. Hierna krijg je via e-mail een downloadlink om de foto's in hoge resolutie te downloaden. Het is ook mogelijk om extra foto's bij te bestellen.

Om een Breda Cityshoot te boeken, hoef je alleen maar op de onderstaande button te klikken. Hiermee kom je op de boekingspagina terecht waar je de datum en tijd van de fotosessie kunt kiezen die het beste bij je past. Wacht niet langer en boek nu je Breda Cityshoot!

Breda Cityshoots is een unieke kans om professionele portretfoto's te laten maken op een prachtige locatie. Boek nu je fotosessie en ontvang binnenkort prachtige foto's van jezelf of je gezin!

Actie is verlopen. Houd de website in de gaten voor nieuwe acties.