TEXAS

Hoi! Mijn naam is Texas en ik zorg voor professionele foto's waar je altijd
goed op staat.


Dit is Texas van Egmond, de fotografe van Texas Photodesign.
In 2011 startte ik mijn bedrijf Texas Photodesign en ik zal nooit meer iets anders willen doen. Ik fotografeer vooral voor mijzelf. Omdat het zo’n goed gevoel geeft om iets moois te creëren. Fotograferen is het leukste dat er is. Voor mijn gevoel is dus ook iedereen jaloers op mij. En terecht. Ik heb de leukste baan die er is.
Heel toevallig heb ik ook nog de leukste man die er is en nog toevalliger óók nog eens de liefste dochter! We wonen gezellig met z'n drietjes in Breda. Wat wil ik nog meer?
Nou, ik wil ook nog heel graag jou op je mooist, maar wel zoals je echt bent, fotograferen, zodat je met trots naar de foto kan kijken en er jaren van kunt genieten. Ik vind het belangrijk dat mensen zich goed voelen en mooie foto’s kunnen daar aan bijdragen.
Iedereen heeft wel iets om trots op te zijn en ik vind het mooi als dat terug te zien is in een portret.

Is dat nou net precies wat jij ook wil? Neem dan hier even een kijkje voor de mogelijkheden.

Of stuur mij een berichtje!


Nog een paar onbelangrijke weetjes:

  • Ken je van die mensen die altijd helemaal de handleidingen lezen van elektrische apparaten? Ja, zo iemand ben ik. 
  • Een inspiratiebron voor mij is Salvador Dalí. Niet alleen zijn prachtige schilderijen, maar ook hoe hij als persoon was.
  • Ik hou niet zo van spinnen. Maakt niet uit of ze groot of klein zijn.
  • Je wordt op 2 manieren bekeken door mij. Door de lens en ook vanuit naast de camera. Want ja, ik ben een beetje scheel. Maar ik vind het gewoon leuk om jou 2x te zien.
  • Lievelingsboek: Opgeruimd! van Marie Kondo


Testimonials

"Onlangs een hele fijne fotoshoot gehad bij Texas.
Ze neemt de tijd en zorgt ervoor dat je op je gemak voor de camera staat. Texas is professioneel en enthousiast over haar werk. De foto’s zijn prachtig geworden. Ik ben heel blij met het resultaat. Dankjewel Texas!"


─Bianca Wijngaards

www.biancawijngaards.nl


"Het is erg fijn om met Texas samen te werken! Ze maakt prachtige foto’s en je voelt je direct op je gemak. Ze werkt erg nauwkeurig en snel."


─Simone de Jongh

www.simonedejongh.nl

"Het is erg prettig om met Texas te werken. Ze zorgt dat je op je gemak eerst bent. Ook stuurt ze van te voren haar werkwijze door en daardoor ben je goed voorbereid op de foto sessies. Ik ben vrij onzeker voor de camera, maar bij Texas had ik daar geen last van. Ook heeft ze leuke ideeën hoe je een positie kan innemen voor de camera.


Meestal ben ik niet tevreden met het resultaat van mijn eigen foto's. Ik werd van deze foto's erg blij. Daarnaast heeft Texas ook foto's voor mijn website gemaakt en die zijn ook erg goed gelukt. Ben jij op zoek naar foto's voor op je website of om een portret foto te maken dan zou ik Texas zeker aanraden."


─Marije Platteeuw

Move Positive

www.movepositive.com
Texas Photodesign bestaat sinds 2011