DE BREDA CITYSHOOTS ZIJN ER WEER!

Breda Cityshoots - boek een fotoshoot in oktober 2023

Waar iedereen op zat te wachten: Breda Cityshoots Opnieuw op
21 en 22 oktober 2023!

Breda Cityshoots: Een Exclusief Portretavontuur!

Ben jij op zoek naar bijzondere lifestyle portretfoto's? Dan is een Breda Cityshoot een unieke gelegenheid die je niet wilt missen! Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2023 zijn er weer speciale fotodagen gereserveerd, waar je tegen een voordelig tarief kunt genieten van een toffe fotosessie.

De Magie van Breda als Achtergrond

Breda, doordrenkt van historie en bekroond met karakteristieke gebouwen, vormt het perfecte decor voor jouw portretfoto's. Met Breda Cityshoots krijg je niet alleen de kans om prachtige foto's te maken, maar ook om deze te laten schieten op deze sfeervolle locatie.

Wat Kun je Verwachten?

Je fotosessie duurt maximaal 45 minuten en voor slechts 89 euro krijg je de unieke ervaring van een professionele shoot. Binnen 2 weken na de sessie ontvang je de zorgvuldig bewerkte foto's in een online fotogalerie. Hieruit kun je 4 favorieten kiezen. Vervolgens ontvang je een downloadlink per e-mail, zodat je je geselecteerde foto's in hoge resolutie kunt downloaden. Wil je meer foto's? Geen probleem, extra beelden zijn ook beschikbaar.

Boek Nu Je Breda Cityshoot!

Het enige wat je hoeft te doen, is hieronder op de boekingsbutton klikken. Hiermee kom je op de boekingspagina waar je gemakkelijk de datum en tijd van je fotosessie kunt kiezen. Wacht niet langer en leg jouw unieke moment vast in de prachtige omgeving van Breda.

Laat de Pret Beginnen!

Breda Cityshoots is jouw kans op professionele portretfoto's op een locatie die geschiedenis ademt. Boek nu je fotosessie en ontvang binnenkort prachtige beelden van jezelf of je gezin!

Helaas, deze actie is al verlopen. Houd de website of social media in de gaten voor de volgend actie.