Algemene Voorwaarden

Bij het boeken van een fotosessie gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Website
Texas Photodesign zal de inhoud op de website zo correct en volledig mogelijk proberen te houden, er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze website is geplaatst. Texas Photodesign aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze website of het gebruik van (beeld)informatie die op deze website wordt verstrekt. De foto's op www.texasphotodesign.nl mogen alleen gebruikt worden door de eigenaar, Texas van Egmond. Bezoekers van deze website hebben geen toestemming de foto's, op welke wijze dan ook, te gebruiken. Bij het gebruikmaken van de diensten van Texas Photodesign, in welke zin dan ook, gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Fotosessie en fotobestanden
Een afspraak voor een fotosessie is pas definitief als de fotograaf een bevestiging heeft gestuurd. Als de klant niet akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden neemt de klant uiterlijk een week voor de fotosessie contact op met de fotograaf. Bij een fotosessie op locatie buiten Breda wordt er €0,30 per gereden kilometer in rekening gebracht. Na de fotosessie worden door de fotograaf de foto's als digitale JPEG bestanden, in hoge resolutie en zonder logo of watermerk, geleverd binnen 2 weken.

Auteursrecht
Het auteursrecht van de foto's ligt te allen tijde bij de fotograaf, Texas van Egmond. De fotograaf mag het beeldmateriaal als voorbeeld gebruiken ter promotie van haar werk op internet en in drukwerk. De klant kan schriftelijk of per email vóór de fotosessie aangeven hier bezwaar tegen te maken. De fotograaf zal dan de foto’s niet gebruiken. Doorverkoop van de geleverde foto’s door de fotograaf of de klant is alleen toegestaan met voorafgaande schriftelijke toestemming van de andere partijen. De klant mag de ontvangen foto’s (laten) afdrukken en in hun portfolio en/of voor persoonlijke of zakelijke promotiedoeleinden gebruiken. De foto's mogen ook online gedeeld worden, naamsvermelding is hierbij wel gewenst. Het is niet toegestaan dat digitale bestanden of afdrukken verstrekt door de fotograaf aan de klant op enige wijze worden gemanipuleerd of veranderd.

Betaling
Na afloop van de fotosessie kan er contant betaald worden of het bedrag kan overgemaakt worden via een bankoverschrijving. Producten worden pas geleverd indien de betaling binnen is. Tenzij anders vermeld zijn de prijzen inclusief BTW en exclusief reiskosten.

Cadeaubonnen en kortingsbonnen
Kortingsbonnen zijn niet geldig i.c.m. met acties/aanbiedingen. Cadeaubonnen zijn geldig tot en met 1 jaar na de uitgiftedatum en zijn niet inwisselbaar voor contanten. Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd. Een cadeaubon is niet overdraagbaar.

Annulering
In geval van ziekte is het mogelijk om minimaal 24 uur voorafgaande aan de fotosessie kosteloos een afspraak te verzetten. Bij annulering van een geboekte fotosessie door de klant brengt de fotograaf 25% van de overeengekomen totaalprijs in rekening. Bij een vroeggeboorte of een slechte situatie van de moeder en/of baby zijn er geen kosten verbonden aan een annulering van een fotosessie. Indien Texas Photodesign de afspraak niet kan nakomen door bv. ziekte, zal deze kosteloos op een ander tijdstip met de klant worden afgesproken. Mocht door bijvoorbeeld een technische storing aan de apparatuur de afspraak niet door kunnen gaan, zal Texas Photodesign kosteloos een andere afspraak met de klant maken en een korting van 20% op de prijs geven.

Aansprakelijkheid
Texas Photodesign is niet aansprakelijk voor enige schade welke voor de wederpartij is ontstaan. Tenzij er sprake is van grove schuld of opzet aan de zijde van de fotograaf of door haar ingeschakelde personen. De aansprakelijkheid is in elk geval beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag. Texas Photodesign is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen of fotoafdrukken bij producten die niet door haar zijn geleverd. Texas Photodesign stelt zich niet aansprakelijk voor het leveren van minder goede foto’s dan normaal door onvoorziene omstandigheden die buiten de invloed van de fotograaf vallen. Denk aan kinderen die niet meewerken, instructies die niet opgevolgd worden, weersomstandigheden, enz.

Privacy en persoonsgegevens
De Privacyverklaring van Texas Photodesign kun je HIER vinden.