UPDATE NA DE PERSCONFERENTIE

Ja, je kunt nog foto's laten maken!
Gelukkig zijn er weer wat versoepelingen bekend gemaakt in laatste persconferentie. Maar ook al mag er weer iets meer, we proberen wel nog steeds voorzichtig te zijn. En de meeste maatregelen komen van mijn (Texas, de fotografe) kant, want het zou natuurlijk wel zo leuk zijn als jij zónder mondkapje op de foto kan. Maar ik vind het totaal geen probleem om een mondkapje te dragen. En 1,5 meter afstand houden is ook geen probleem. Binnen zal ik alles ontsmetten, handen wassen en ik hou niet meerdere shoots binnen op 1 dag. Een dag voor de fotosessie hebben we even contact of niemand klachten heeft.

Een afspraak maken voor een fotosessie kan dus gewoon!
Hopelijk wordt het ook weer snel mooi weer, zodat we lekker veel buiten kunnen shooten. Maar ook met wat minder goed weer is het mogelijk om geweldige foto's te maken, hoor.
Ik zou in ieder geval niet te lang wachten, want 2022 gaat heel snel voorbij vliegen, let maar op!