maandag 1 maart 2021

 ✨ J U B I L E U M ✨

Hoera! Texas Photodesign bestaat alweer 10 jaar!

Ik mag even trots op mezelf zijn. Want wat heb ik afgelopen jaren veel gedaan en veel geleerd. Helemaal zelf.

En wat ben ik dankbaar. Voor de steun van mijn man en dochter, maar natuuuuurlijk ook voor al mijn leuke klanten! Ik heb geen één vervelende klant gehad in deze 10 jaar en ik was juist vaak onder de indruk van hoe mooi ze zijn, van binnen en van buiten!

Sommigen kennen mij onder de bedrijfsnaam FotoKadootje, maar dat viel ook gewoon onder dezelfde onderneming Texas Photodesign. Ik heb echt de meest schattige baby'tjes mogen fotograferen. Zo bijzonder dat verse ouders hun pasgeboren schatjes aan mij toevertrouwden.

Nu ligt mijn focus weer helemaal op portretten en op dit moment ben ook druk bezig met een nieuwe website en een nieuw portfolio. Ik ben ook helemaal enthousiast over het voor elkaar krijgen van wat ik allemaal in gedachten heb. Door corona gaat het iets langzamer dan ik zou willen en ik weet dat ik jouw geduld ook op de proef stel. Maar binnenkort is alles precies zoals ik het hebben wil en kun jij er van meegenieten. Maar ondertussen gaan de fotosessies gewoon nog door hoor, helemaal coronaproof.

Dus ik ga dit lekker even vieren en dan maar op naar de volgende 10 jaar!