woensdag 16 december 2020

Dit is belangrijk voor later

Baal jij ook zo van het rot-covid-virus en de maatregelen die nu nodig zijn?

Ik vind het ook heel vervelend en vooral omdat het ook al zo lang duurt. Verschrikkelijk. Maar het is nu eenmaal zo, dus ik probeer er maar het beste van te maken. 

Ik probeerde vanaf december het jaar 2020 maar te laten voor wat het is en me te focussen op 2021. Ik heb hele leuke plannetjes gemaakt en heb er al heel erg zin in. Maar hoe meer ik probeer nu niet te werken en vakantie te houden, hoe meer ideeën er komen om toch nog snel iets te organiseren. Er kriebelt de hele tijd iets en ik probeerde dat gevoel te negeren. Ik mag rustig aan doen. Ontspannen. Ik hóéf deze maand helemaal niet te werken, geniet daar gewoon van.

Maar iedereen heeft zo'n behoefte aan gezelligheid nu. En ik zie hele straten magisch verlicht met kerstlampjes. Zoveel mensen proberen er ook maar wat leuks van te maken, ondank de nare situatie waar we in zitten. We zitten er wel sámen in. En ik vind het prachtig om te zien, die gezellige lichtjes. En als ik iets moois zie, dan denk ik natuurlijk meteen; dat zou op de foto moeten. Aangezien ik wel echt van de portretten ben, kwam ik op het volgende idee...

Kerst Raamportretten! 


Is dat niet een geweldige herinnering voor later? We zitten nu in een hele rare tijd, en we vinden het allemaal niet leuk, maar hoe kijken we hier later op terug? Hoe vierden we Kerst? Wat was er zo zwaar aan in lockdown te moeten zitten? Maar wat waren ook de lichtpuntjes? Veel tijd met elkaar? Met het gezin of je partner? Ik wil graag het lichtpuntje fotograferen. Voor later. Als herinnering. Of voor nu, als digitale kerstkaart, die je via WhatsApp kunt rondsturen.

 

Ik maak een sfeervol portret van buitenaf. Jij/jullie blijven lekker warm binnen en hoeven niet eens de deur uit! Wat een luxe!

Ik heb 3 dagen gereserveerd voor deze Kerst Raamportretten, en het is al deze week! Wacht dus niet en reserveer meteen jouw plekje! Je moet wel in Breda wonen, anders gaat de truc niet door helaas.

Dit is het plan:

  • Vrijdag 18 december / zaterdag 19 december / zondag 20 december
  • Tijdstip: Kun je zelf reserveren tussen 16:30 en 19:00 uur.
  • Locatie: Voor je eigen huis in Breda
  • Fotosessie: tot 15 minuten
  • Je krijgt: 3 digitale JPEG foto's, in hoge resolutie (keuze uit meerdere)
  • Foto's zorgvuldig bewerkt binnen 3 dagen
  • Prijs: €39,- (incl. BTW)
  • Extra foto's bestellen: €7,50 per foto