vrijdag 6 november 2020

Witte Kerst

 Wil jij een witte kerst? 

2020 is echt een heel raar jaar. We weten niet waar we aan toe zijn en ons sociale leven is niet zoals we het eigenlijk willen. Maar het is niet anders.

Wat kunnen we doen om onze dierbaren te laten weten dat we wel aan ze denken?
Ik weet het!

Elk jaar sturen de meeste mensen kerstkaarten, om hun vrienden en familie fijne feestdagen te wensen. Maar dit jaar mag het wel wat persoonlijker, vind je niet? 'Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar' dekken de lading dit jaar niet meer. 

Ik hoop écht dat de mensen die ik een kerstkaartje stuur gezond zijn, geen corona krijgen en kunnen genieten van gezellige feestdagen, ondanks de corona maatregelen. En dat 2021 echt geluk brengt. We kijken er allemaal heel erg naar uit dat deze ellende voorbij is en ik hoop dat begin volgend jaar ineens alles beter wordt. En dat we met iedereen kunnen afspreken wanneer we maar willen.

Naar wie stuur jij je kerstkaartjes? Hoe vaak heb je diegene gezien dit jaar? Weten ze nog wel hoe je eruit ziet? 

Kom, we laten ze zien hoe jij er nu uit ziet! We maken je kerstkaart bijzonder persoonlijk door een foto van jezelf (of met je gezin, of alleen de kinderen op de kaart)! Of je de kaart nu echt op de brievenbus doet, of via WhatsApp rondstuurt, een portretfoto komt veel persoonlijker over dan die standaard kerstkaartjes die iedereen altijd stuurt.

Dus een kerstfoto. Gaan we regelen. Ik denk aan een witte kerst. Prachtig! Dat willen we toch allemaal?
Maar ja, we wonen in Nederland. De kans op sneeuw voor de kerstdagen wordt steeds kleiner. Je kunt er niet op rekenen.

Ik weet het niet, maar als ik het wil, en ik wil het, dan regel ik het zelf wel!

Zo gezegd, zo gedaan, want zie hier: een witte kerstboom!

En deze foto is begin deze maand (november 2020)  gemaakt en het sneeuwde totaal niet! En dat gewoon in het Tuinzigt, in Breda! Die mooie boom staat daar gewoon echt, alleen is hij gewoon groen en zonder witte sneeuw erop.

Het hoeft dus ook helemaal niet echt te sneeuwen, Texas tovert deze winterse magie over de foto in de nabewerking. Tof, hè?

Er zijn 2 ochtenden gepland om zulke mooie, witte kerstboomfoto's te maken. En je kunt natuurlijk zelf bepalen wat je met de foto's doet. Maar ze zijn natuurlijk een aanrader voor persoonlijke kerstwensen.

Wat betreft de corona maatregelen:
Fotografen krijgen een uitzondering op de geldende regels. Ik mag dus mensen, ook groepen, fotograferen. Ik moet er alleen wel voor zorgen dat iedereen die niet van hetzelfde huishouden is 1,5 meter afstand houdt. Dat is geen probleem. En zelf houd ik natuurlijk ook ruim afstand en ik doe ook nog voor de zekerheid een mondkapje op. Dus daar geen zorgen over!

Klik onderaan op de button om jouw eigen geweldige kerstfoto's te laten maken door Texas. Je komt dan bij een reserveringsformulier waar je zelf het beste tijdstip kunt kiezen. Handig!

WITTE KERSTBOOM FOTOSESSIE
- Fotodagen: zaterdagochtend 21 november / zondagochtend 22 november 2020
- Locatie: Duindoornstraat, Breda (Tuinzigt)
- Fotosessie +/- 15 minuten
- 3 digitale JPEG foto's, in hoge resolutie (keuze uit meerdere)
- Foto's zorgvuldig bewerkt binnen 3 dagen
- Prijs: €39,- (incl. BTW)
- Extra foto's bestellen: €7,50 per foto


Helaas is het niet meer mogelijk om voor het weekend van 21 en 22 november te reserveren. Maar baal je ervan dat je dit net gemist hebt? Dan heb je geluk! Want wil jij tóch heel graag deze fotosessie nog meemaken? Ik heb nog een ochtend hiervoor vrijgemaakt. Het is op zaterdag 28 november. Lijkt je dat leuk? Lees dan verder door op onderstaande reserveer-knop te klikken.

Reserveer nu