donderdag 16 april 2020

Deur/Raam Portret

Helaas, deze actie is alweer voorbij! Volgende keer beter!

Een tastbare herinnering aan deze rare periode? Dat kan!


Want wat zitten we toch in een bijzondere tijd nu, hè?
Het coronavirus heeft toegeslagen over de hele wereld en we moeten ons allemaal aanpassen aan regels die de overheid heeft gesteld. Vervelend. En spannend.
We kunnen niet meer op bezoek bij opa's en oma's en mogen alleen een boodschap doen als het echt nodig is. Zo min mogelijk de deur uit. En dat terwijl het prachtig lenteweer is buiten. Ideaal terrasjesweer, maar dat kan dus niet. Helaas.

Nu zitten we dus al een aantal weken thuis. En bij gezinnen thuis wordt de band wel steeds sterker. Want we zijn de hele tijd bij elkaar. Ja echt de hele tijd nu. De kinderen moeten thuis schoolwerk doen en de meeste volwassenen werken ook thuis. Dat is soms best pittig. Maar we maken er allemaal het beste van en soms kan het ook best gezellig zijn.

Ik ben benieuwd hoe we hier later op gaan terugkijken. Vertellen we dit aan onze kleinkinderen? Dat we de coronacrisis overleefd hebben? Hoe we toen leefden?


De mooiste verhalen komen weer naar boven als je een foto uit die tijd ziet. 
Die foto, die goed weergeeft dat we met z'n allen continu thuis zitten, die moeten we samen gaan maken. We zitten op elkaars lip, of we het nou willen of niet. En het is toch ook wel fijn dat we zo goed rekening met elkaar kunnen houden en elkaar respecteren. Gelukkig houden we zoveel van elkaar. Dat moet op de foto.

Dus dat gaan we doen. Als je in Breda woont tenminste. Als je ergens anders woont mag je in deze periode even op zoek gaan naar een fotograaf bij jou in de buurt die dit zou willen doen.
Jullie verzamelen bij de voordeur. De fotografe (Texas natuurlijk) staat uiteraard op een minimale afstand van 1,5 meter en maak prachtige foto's van jullie. We maken ook nog een foto door het raam. Gezellig! En wat een mooi effect met die weerspiegelingen er doorheen. Deze foto's zijn echt unieke herinneringen en een mooi gezinsportret.

3 prachtige foto's (hoge resolutie JPEG fotobestanden) voor maar €15,-!

Dus maak gebruik van dit buitenkansje en reserveer je fotosessie. Klik op de onderstaande knop en vul je contactinformatie in. Je kunt zelf een dag en tijdstip kiezen die jou goed uitkomt. Supermakkelijk geregeld.

deze aanbieding is helaas al verlopen